Timmen är slagen för ett nedslag här. Under de fem (??!) senast passerade månaderna har vi gått från vargavinter till ett maj som inte upplevt ett liknande värmesalg på 100 år och sedan åter till traditionell medelmåttig juni som i hopp och förtvivlan svänger mellan vinterjacka och shorts. 
Utöver meteorolog-rapporter kan jag även inflika med ordinära vardagsförändringar: Under de senaste månaderna har jag åter hoppat in i en jojjo-vardag bestående av arbete alá Wasaline & Siemens i kombinationernat med halvtidsstudier. I februari satte vi sikte på Stockholm för att spendera ett dygn till havs, där vi tillsammans med ett gediget gäng rock-fantaster kikade på när svärfar tog över scenen. Mars tog därefter vid i samma anda med house of metal aktiviteter. 
 ღ
Därtill har jag tillsammans min bättre hälft ( ↰  ) härjat runt i Västerbotten de senaste veckorna för surra om Österbottniska tjusningar och havsresor. Avslutningsvis firade jag tillsammans med dem närmast om hjärtat en inte allt för solfyld midsommar i Ljumviken.