Everything is alright.

Love is all that I need,
And I found it there in your heart.
Baby, you're all that i want.

Jag har ett viktigt tips till alla er som känner att er vardag är lite för bra och problem fri. Om ni vill känna på lite rikitg ångest utan att få allt för mycket medlidande från er omgivning så är mitt tips till er att skriva er egen ideologi. Baserat på nyligen införskaffade egna erfarenheter kan jag säga att uppgiften fungerar ypperligt för att fylla just det syftet.

Vidare till andra intressanta delar av min lite för händelserika vardag så kan jag också dela med mig av faktum att jag och min kära partner in crime Therese beger oss till Vasa imorgon för att agera affärskvinnor på Know-How mässan. Två dagar av totalt kaos är alltså vad som väntar eftersom vi alltid lever upp till våra företagssamma jag och är ute i god tid och värdesätter en god planering.

Min älskling kommer över för att bidra med moraliskt stöd och som suparkumpan imorgonnatt så det finns ljus i tunneln, där långt framme någonstans. Även Therese skall få stöd, så när blod, svett och tårar är offrade i sedvanlig ordning är det dags för oss fyra att fira vår bravader och ta oss frihet till någon dags andrum, något som känns välförtjänt här och nu. På återseende.