I bet he was damn good looking.

 
I Söndags var jag först ute på staden och shoppade och sedan på kvällen så for jag till Gusses med Daniel och Alexandra och Ann-Louise var också där. Tog det ganska lungt eftersom jag festat dagen innan också, så det blev en ganska lugn kväll som slutade där runt 12 tiden men det var trevligt iallafall. Tog inga bilder, så det är alexandras bild.

 
Måndagen ägnades till största delen åt städande och packande och även lite shoppande och sen resa till Replot. Var ute och gick med min far på kvällen i finvädret och gick och la oss ganska tidigt så man skulle orka upp till båten igår.

 
Igår åkte jag tillbaka till Umeå efter att ha spenderat exakta två veckor i Vasa vilket inte var helt planerat när jag åkte dit men det har varit riktigt trevligt allt som allt hur som helst. Båten gick redan 7 så det blev uppstigning vid 5 imorse, men men man överlevde efter 4 timmar sömn på båten iallafall.

 
Sedan åkte jag direkt till staden och mötte upp Therese, vi åt på frasses och satte och sen i sf-parken och väntade på Sanna som kom vid 2. Sedan kom Cilla också efter ett tag så det var riktigt trevligt.

 
Nu åker jag och Frida iväg till Borlänge med nattbussen för att ha 4 super dagar på