I Feel The Future In The Hands Of Our Youth - Now It's Time For Change.



Tiden har rusat förbi mig, så jag passar på att ge lite livstecken ifrån mig så här på sena kvällskvisten. Det har varit två fullspäckade veckor sedan sportlovet slutade och nu hägrar redan den inkommande andningspausen. Gick in hårt efter lovet och tog tag med hårdhanskana när jag la ett riktigt dåligt samvete bakom mig och gjorde bort tre av fyra tyska nationella, så innan påsk är kursen avslutad och klar.

Under förra veckan agerade jag Byggare Bob och snikrade ihop en monter. Måste tillägga att jag faktiskt hade tillgång till välbehövlig hjälp också men kände mig händig trots det. På tisdag morgon klockan åtta.noll.noll tutade våra väggar in på Nolias UF-mässa och jag och Therese tog rollen som utmärkta arbetsledare till några utmärkta snikare och wipps så hade vi en monter klappad och klar som dessutom var över förväntan fin. De två mäss-dagarna var en känslomässig berg-och-dal-bana men trots en förstörd rygg och mycket klagomål så fick veckan ett dunder avslut på prisutdelningen där jag och min trogna kompanjon Therese kammande hem 2:a priset för Västerbottens bästa UF-företag och en resta till SM för ungföretagsamhet i Stockholm.

Där någonstans bland allt de ovanstående hann jag bli ett år äldre och och tog mig friheten till två skolfria dagar och besökte istället krogen och sedan skogen för att bara ha det bra med några av de allra bästa :)