To have him shining right here by my side.

Så, den gångna tiden sedan jag senast tittade in här har bjudit på mer highs and lows än väntat, och tyvärr har det förstnämnda dominerat. Där av har en viss inaktivitet här varit resultatet men en massa ting har iallafall pågått så jag tänkte passa på att delge mig av lite bilder (mest för min egen skull då det här stället många gånger fungerar som mitt digitala minne).
 
Min yrkesbana kan för mig själv vissa gånger framstå som en aning oklar vilket resulterat i att jag under november och december läst en hel massa byggteknik för att..... (Återkommer när jag har ett avslut på meningen). Riskerar man att få en långtråkig vardag som student kan man iallafall slänga in någon kurs där man helt saknar förkunskap och fundera på vad man sysslar med så har man trots allt något att grubbla över. 
 
Förra helgen spenderade jag med världens bästa Uppsala tjej i Sundsvall bara för att vi kunde och hade det allmänt bäst. 
 
Även 5 års märket med mitt ♡ har hunnit passera. Tiden går snabbt när man har roligt. 
 
Sedan har jag även ordnat lite (läs massor) med mina kommande livsplaner  inför 2016s inledande månader. Det är nu klart att jag blir Vasabo från och med januari och 10 veckor framåt (stora förändringar är alltså annalkande, typ....). Hur som, känns det underbart att ha det uppstyrt och klart och jag är ju som bekant ett fan av regelbundna miljöombyten, trots att det inte är så omvälvande i det här fallet.